Akcija!

88 prigod v kuhinji – E-KNJIGA

14.90 10.60

88 prigod v kuhinji (ali Vegani ne jedo samo solate) je zbirka 88 hitrih, enostavnih in okusnih receptov, primernih za vegane, vegarijance in vsejedce, ki bi radi preizkusili, kako dobra je lahko prehrana brez sestavin živalskega izvora… ali pa jih enostavno zanima, kaj vegani poleg solate še jedo.

Želiš vedeti več?

 

Knjiga je zaradi izjemnega zanimanja v tiskani obliki na voljo le še v knjigarnah in trgovinah po Sloveniji – vesela pa sva, da ti jo lahko zdaj po znižani ceni ponudiva tudi v elektronski obliki. E-knjigo lahko naložiš kot PDF dokument, ki ga lahko odpreš na vsaki napravi z naloženim Acrobat Readerjem ali podobnim čitalnikom.

Plačilo je možno s Paypal računom ali kreditno kartico.

(Opomba: V spodnjem desnem kotu vsake strani bo drobno odtisnjen datum nakupa. skupaj s številko tvojega naročila. To je zgolj zaščita pred nepooblaščenim širjenjem in ne pomeni, da e-knjige ne moreš posoditi mami ali kupiti prijatelju za darilo.)

 

Želiš biti med prvimi, ki jih bova obvestila, ko se program Hrana Plus ponovno odpre?

Hvala! Dodala sva te na najino mailing listo.

Vpiši svoje podatke za predogled (ne)kuharske knjige

55 presnih prigod
(ali Presnojedci ne jedo samo banan)

Super! Predogled bi moral biti v nekaj minutah v tvojem nabiralniku. Če ga ni, poglej da ni slučajno padel med vsiljeno pošto ali zavihek s promocijami.

Vpiši svoje podatke za predogled kuharske knjige

88 prigod v kuhinji
(ali Vegani ne jedo samo solate)

Super! Predogled bi moral biti v nekaj minutah v tvojem nabiralniku. Če ga ni, poglej da ni slučajno padel med vsiljeno pošto ali zavihek s promocijami.