AVTORJA

Maya in Jernej Novak Sever sta avtorja dveh veganski kuharskih uspešnic:

  • 88 prigod v kuhinji (ali Vegani ne jedo samo solate) in
  • 55 presnih prigod (ali Presnojedci ne jedo samo banan).

Skupno pot sta začela v Sloveniji, kjer sta se leta 2010 tudi spoznala. Dve leti kasneje sta se preselila na Novo Zelandijo in tam preživela skoraj 5 let. Konec 2016 sta se preselila v Mehiko, kjer še vedno uživata.

Slovenskemu občinstvu sta znana predvsem po okusnih receptih, a to predstavlja le droben del njunega življenja. Maya že nekaj let pomaga ljudem s svetovanjem, Jernej pa svoj čas namenja podcastu The Plant-Based Entrepreneur Show, ki je namenjen veganskemu podjetnišvu, ter gradnji spletnih strani.

Več o Mayinem delu. >>

Več o Jernejem delu. >>

OBLIKOVALKA

TajaTaja Sever je ilustratorka otroških slikanic. Ker ji je občutek listanja po knjigi, h kateri je tudi sama prispevala, neprecenljiv, nadgrajuje svoje dosedanje ilustratorsko delo še z oblikovanjem knjig.

Želiš biti med prvimi, ki jih bova obvestila, ko se program Hrana Plus ponovno odpre?

Hvala! Dodala sva te na najino mailing listo.

Vpiši svoje podatke za predogled (ne)kuharske knjige

55 presnih prigod
(ali Presnojedci ne jedo samo banan)

Super! Predogled bi moral biti v nekaj minutah v tvojem nabiralniku. Če ga ni, poglej da ni slučajno padel med vsiljeno pošto ali zavihek s promocijami.

Vpiši svoje podatke za predogled kuharske knjige

88 prigod v kuhinji
(ali Vegani ne jedo samo solate)

Super! Predogled bi moral biti v nekaj minutah v tvojem nabiralniku. Če ga ni, poglej da ni slučajno padel med vsiljeno pošto ali zavihek s promocijami.