Hrana Plus

 

V zadnjih letih sva dobila ogromno vprašanj o veganstvu in vesela sva, da sva lahko mnogim pomagala pri njihovih težavah. Na podlagi izkušenj, ki sva si jih pri tem nabrala, ter najinega znanja o rastlinski prehrani, sva oblikovala program HRANA PLUS – online učni program za uspešen prehod na zdravo, polnovredno rastlinsko prehrano. Namenjen je tako popolnim začetnikom, kot tistim, ki se z veganstvom že poznajo, ali pa vsaj spogledujejo.

 Kaj je program Hrana Plus?

  • Program je zasnovan v obliki učnih sklopov s posnetimi lekcijami, ki jih lahko gledaš in poslušaš kadarkoli – približno tako, kot da bi naju najel, da ti prideva stvari razložit na dom in bi naju potem lahko vprašal vse, kar te še zanima.
  • Program je zaprtega tipa in se mu ni mogoče pridružiti kadarkoli. Zakaj? Ker ceniva čas in trud vseh tistih, ki so se za program že odločili in jim želiva nameniti vso svojo pozornost. Tako kot jo bova tebi, ko se programu pridružiš.
  • Dostop do vsebin je časovno neomejen. Ni brezplačen, veva pa, da bi za primerljivo količino predavanj in delavnic plačal dosti, dosti več.
  • Sva omenila bonuse? No, ti naj zaenkrat ostanejo skrivnost – ampak poleg vseh učnih videov boš v programu dobil še mnogo več!

SE ŽELIŠ PRIDRUŽITI? Pošlji nama sporočilo.

 

Se vidimo!
Maya in Jernej

Si član programa? Vstopno stran lahko najdeš tukaj.

Želiš biti med prvimi, ki jih bova obvestila, ko se program Hrana Plus ponovno odpre?

Hvala! Dodala sva te na najino mailing listo.

Vpiši svoje podatke za predogled (ne)kuharske knjige

55 presnih prigod
(ali Presnojedci ne jedo samo banan)

Super! Predogled bi moral biti v nekaj minutah v tvojem nabiralniku. Če ga ni, poglej da ni slučajno padel med vsiljeno pošto ali zavihek s promocijami.

Vpiši svoje podatke za predogled kuharske knjige

88 prigod v kuhinji
(ali Vegani ne jedo samo solate)

Super! Predogled bi moral biti v nekaj minutah v tvojem nabiralniku. Če ga ni, poglej da ni slučajno padel med vsiljeno pošto ali zavihek s promocijami.