Osebno svetovanje z Mayo Novak Sever

Maya Novak Sever je avtorica kuharskih knjig 88 prigod v kuhinji in 55 presnih prigod ter spletnih programov Hrana Plus in številnih eknjig in programov v angleščini. Njeno glavno področje je polnovredna rastlinska prehrana, njen pristop pa temelji na letih izkušenj in raziskav ter izobrazbi, ki jo je pridobila na Wellness Forum Institute for Health Studies ter zaključenem študiju veterinarske medicine.

Maya je v preteklosti delala v fitnes industriji ter farmaciji, tako da je lahko od blizu spoznala pristope, ki temeljijo na prehranskih nadomestkih in iskanju rešitev v tabletah, ki rešujejo zgolj simptome, ne pa tudi vzrokov težav. Prav zato tako rada pomaga ljudem priti do zdravja in dobrega počutja s primerno prehrano in pozitivnim razmišljanjem.

Če imaš težave z zdravjem, težo ali nepravilno prehrano, če želiš spremeniti jedilnik, ampak ne veš kje začeti, in če čutis, da potrebuješ rešitev, ki bo poskrbela zate tako na fizični kot tudi na psihični in čustveni ravni, potem je Mayino svetovanje 100% korak v pravo smer.

Rezerviraj svoj termin >>

Maya ti poklanja 30-minutno svetovanje, kjer bo več zvedela o tebi in skupaj bosta odkrila najboljšo rešitev zate. Klikni >>

P.S.: koledar za rezervacijo je v angleščini. Bodi pozoren, da termin rezerviraš v pravem časovnem pasu. 

Želiš biti med prvimi, ki jih bova obvestila, ko se program Hrana Plus ponovno odpre?

Hvala! Dodala sva te na najino mailing listo.

Vpiši svoje podatke za predogled (ne)kuharske knjige

55 presnih prigod
(ali Presnojedci ne jedo samo banan)

Super! Predogled bi moral biti v nekaj minutah v tvojem nabiralniku. Če ga ni, poglej da ni slučajno padel med vsiljeno pošto ali zavihek s promocijami.

Vpiši svoje podatke za predogled kuharske knjige

88 prigod v kuhinji
(ali Vegani ne jedo samo solate)

Super! Predogled bi moral biti v nekaj minutah v tvojem nabiralniku. Če ga ni, poglej da ni slučajno padel med vsiljeno pošto ali zavihek s promocijami.